Se emne

Thai-Dk Din debat side :: Bo og leve i Thailand :: Dagbogen
Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Dagbogen 12.01.2010
pensionisten
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 11-01-2010 16:50
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1146
Tilmeldt: 24.10.09
 Status: Offline

Ja den er god nok, Dagbogen for den 12.01.2009 er af årsager du kan læse dig til, NØDT til (for mig!!) at sendes nu.

Det skal ikke gentage sig og jeg undskylder mange gange.

Som sædvanligt er den skrevet i den rækkefølge tingene sker i, så ingen redigering overhovedet!!

Pensionisten.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤


12.01.2010

Godmorgen Dagbog.

Af praktiske grunde er jeg gået i gang med dagens afsnit i går, min tur ud i det blå venter :-O

Jeg er sikker på mange af jer derude, når i læser dagens afsnit tænker, han er sgu da ikke for klog Shock

Mange tak for de gode tanker , for det viser jo at i på et tidspunkt har tænkt positivt om mig !!!

Okay, som i ved, er planen at i dag køre mod Ranong, Burma. Til trods for det, og med alt det man plejer inden en rejse, det kan være pakning, organisering, og forberedelse er jeg rolig.

Og hold nu fast, lige nu er klokken her på Samui 17.07 Mandag aften. Jeg sidder strategisk placeret på min veranda, lyden af longtail både der lister forbi, nå ja, lister og lister griner skimter jeg mellem palmerne som er det eneste der forhindrer mit udsyn til MIT paradis. Kun 20 meter til vandkanten, kun nogle hurtige trin, så ligger man og feder den i vandet og kan nyde en kølig.
Dukkert Grin

Og intet overhovedet er pakket, intet er planlagt. Intet tidspunkt for afgang i morgen, ingenting!!!

Jamen er jeg da blevet rablende gal, eller har jeg udsat turen som Bamse gav mig lov til??, måske, men hvorfor ikke gøre det til en tur man husker. I stedet for at planlægge så godt som hvert minut af dagen og turen, har jeg valgt at gøre dette til en oplevelse, og med intet planlagt vil alt jo blive en overraskelse ikke((2((

Så når jeg har overstået aftensmaden som i dag skal nydes hos min nye Danske ven Yindee og hans kone, som har inviteret på min livret, gratis mad :-O, frikadeller, kan det da godt være at jeg lægger en t-shirt frem til i morgen :-O

Og nu fik i navnet på Danskeren, og det har været helt bevidst fra min side IKKE fra starten at fortælle hvem han var!!

Og hvorfor det, jo, stadig med al den ballade der kan opstå af en eller anden grund på Thai relaterede sider (idiotisk!!) på grund af janteloven, valgte jeg at vente.

Hvis i har fulgt med fra starten af Dagbogen, har i måske bemærket hvor sent i forløbet denne dansker begyndte at optræde i Dagbogen. Og det er der såmænd en god grund til, jeg kendte ikke Yindee før EFTER Dagbogen var startet op!! Jeg havde aldrig mødt ham, og jeg var ikke klar over at han havde en restaurant i Lamai med sin kone. Og jeg vidste slet ikke at han var webmaster og indehaver af Thai-DK

Jeg havde selvfølgelig Mailet med ham på grund af Dagbogen som helt og holdent er min ide, og på grund af nogle tekniske ting omkring Dagbogen, spurgte han på et tidspunkt om jeg dog ikke havde en tlf??

Og sådan startede mit bekendtskab med ham, sjovt nok har jeg aldrig set ham her, selv om jeg, som i kan læse er meget aktiv og mobil, restauranten havde jeg set, men aldrig spist der. Men det skal jeg love for at jeg gør nu, jeg er sgu ligeglad om han er min ven eller bekendt. Hvis jeg ikke kan lide maden, spiser jeg et andet sted, så enkelt er mit liv!!

Men tilfældigvis laver de i restauranten den bedste pokka pao moo på hele Samui!! (stavning??????) griner griner

Jeg er et værre kvaj til at spise og meget selektiv, ikke kræsen. Men jeg spiser KUN fordi jeg er nødt til det, jeg kunne ikke drømme om at bruge så meget som en satang, bare fordi jeg er lækkersulten.

Men her får jeg som sagt den bedst tilberedte ret mellem de steder hvor jeg altid spiser, i og med at jeg er selektiv, er det yderst sjældent at jeg prøver et nyt sted og nyt mad. Hvis kvinder sagde mig lige så lidt som mad, ville jeg være bøsse Shock

Nå, men aldersmæssigt ligger vi lidt fra hinanden, jeg er knægten her. Kasket karl som jeg har døbt ham på grund af den hvide bør der ikke forlader førstesalen, ligner mig ikke så lidt. Og jeg syntes vi går godt i spæn og matcher hinanden godt!!

Han går ALTID med lange bukser, langærmet skjorte, strømper og sko, og selvfølgelig kasketten music

Og lille mig, han er også højere end mig, gør alt hvad jeg kan for at holde på lændeklædet, som er det eneste jeg kan holde ud at have på, så vi må være et ømt syn ved ikke

Nå, nu ved i hvem Danskeren er….

Han havde været så utrolig venlig at tilbyde sin hjælp, for at prøve at løse et medicin problem som jeg omtalte i starten af Dagbogen. Mit Thai er yderst begrænset, men Yindee snakker det perfekt.

Så vi startede ud i morges klokken 8 mod Nathon hvor Samui et eller andet ligger, der havde åbenbart været noget ombygning, så vi fik set hospitalet grundigt :-)

Da vi gik ind på hospitalet, passerede vi en utrolig masse mennesker der sad overalt. Men dem passerede vi i vores søgen efter det rigtige sted, men desværre viste det sig, at DET var det rigtige sted. Men nu er vi jo Danskere og Vikinger, så Yindee fik et nummer til mig.

Vi fandt et sted hvor vi kunne holde øje med skranken hvor det hele foregik, og stod og sludrede om løst og fast i en halv times tid tror jeg. Men så begyndte det at rykke lidt i benene, og Yindee slog et smut forbi skranken.

Noget nedslået, kom han tilbage og fortalte at der var 130 numre før mit. Og jeg skal da love for at vi kunne tage en hurtig beslutning, det var livet for kort til. Så i stedet kørte vi til Shaweng hvor Samui International Hospital ligger, okay det koster lidt penge, men man behøver ikke en barbermaskine i håndtasken her Thumb

Og jeg er jo ærlig som i ved!! Så jeg indrømmer gerne at min tålmodighed blev sat på en meget meget hård prøve. Som navnet antyder Samui International Hospital, var vi langt væk fra de ‘lokales’ hospital. Men for hulen da, pigerne var meget søde og venlige over for mig som jeg var meget glad for. Men da pige (jeg nægter altså at kalde dem for sygeplejersker) nummer 5 endnu engang spurgte mig hvad jeg ville, var jeg af sikkerhedsmæssige årsager nødt til at hente yindee!!

Undskyld mig, jeg taler pænt altid om Thaierne fordi det jo er MIN opgave som udlænding og gæst i deres land at lære dem at kende og forsøge at lære deres sprog ikk!!

Men det var simpelt så ekstremt dumt, og jeg var tæt på en nedsmeltning. Til trods for navnet på hospitalet, talte de så dårligt engelsk at det næsten var Halløj på Bade hotellet grinergrinergriner Så yindee måtte på Thai fortælle hvad mit problem var, og det hjalp meget. Nu fik jeg da nogle piller af en eller anden slags.

Prisen for alt det her var ikke så gal, okay pillerne var selvfølgelig det dyreste her, 1700 Bht. Selve konsultationen med de her 5 søde piger, kostede kun 200 Bht. Men det var lidt under 2000 Bht i alt, så helt okay med mig, nu håber jeg så bare at det er nogle ordentlige piller??

Alt det her, brugte vi 3 timer på totalt. Men jeg tror at hvis vi var blevet på det første hospital, havde vi skulle vente meget meget længere, 130 mennesker før mig!! Glem det, min rytme med dagens kølige ville blive rykket helt umotiveret, så gode penge givet ud……

Nå, jeg holder en lille pause, frikadellerne kalder musicmusic

Det kan jeg altså kun anbefale!!!!!!!!!, at en Thai kan lave så gode frikadeller er fantastisk Thumb Bedre end mine egne som jeg husker jeg lavede dem, hatten af for det. En hyggelig aften i godt selskab, men jeg må indrømme at jeg nærmest sad på spring for at komme hjem igen!!

Det første yindee siger til mig da jeg kommer er, nå, du er nok smidt ud af dtw hvad, og griner over hele femøren??????????

ØHH....Den forstod jeg ikke helt, og troede han tog p.. på mig. Det var jo hele 5 dage siden jeg havde spurgt på dtw, om et af medlemmerne havde en dobbelt profil, og om siden accepterede det!!

Det viste sig, at medlemmet havde glemt at skrive i sit indlæg at, det var et andet medlem på siden der havde lavet indlægget for ham, for at hjælpe ham. Men det kom først frem i et senere indlæg !! Det forvirrede mig lidt, og derfor kom spørgsmålet fra mig.

Samme person er også medlem her, så bliver jeg mon også stemt hjem her ?? kedked

Nå. Men nu har man så valgt at smide mig ud af dtw. Og med de 34 indlæg jeg har haft siden vinteren 2008, som i øvrigt er skrevet i samme ånd som dem jeg skriver her på siden, har jeg på en eller anden mystisk vis reddet mig 3 røde prikker på et par timer, og er sendt hjem af børnehave pædagogen for at pille næse Angry

Kom nu ud af busken kim (webtorsk) fra dtw, læg mærke til at denne bemærkning er den eneste negative personlige bemærkning der nogen sinde er kommet fra mit tastatur på denne side, og på dtw!!.

Mage til smålige, nidkære kvaj, skal man godt nok lede længe efter. Jeg ved at du tjekker siden her, og læser mine indlæg, som de andre admin på blå stue også gør. Og altsammen kun for at blive harm over mine små stikpiller som, blå stue, sandkassen og andre helt uskyldige ord music

I sammenligning med de skældsord der i flæng blev brugt på blå stue, inden jack a-å (webs!!) profil også blev slettet, er mine stikpiller som i øvrigt er berettigede i manges øjne, så totalt uskyldige.

Jeg vil sgu ikke en gang sige til folk at de kan se det ved selvsyn, der er nu folk til at slette indlæg 24/7 der ikke passer ejeren. Så alle beviser er fjernet, og måske godt det samme, for de fjendske og meget hadefulde indlæg om Thailand, som webmaster skam også selv har deltaget i, godaggodag er måske grunden til balladen på blå stue, hvem vil reklamere på en så decideret hadefuld side, fyldt med konstante pornografiske antydninger!!

Mister du penge lille ven rasende

Og ved du hvad webtorsk?? Jeg gider ikke engang oprette en anden profil på din side for at brokke mig, som alle de andre der har mange profiler derovre, og undskyld for det. Ja høflig bliver jeg ved med at være, men jeg vil sgu ikke hjælpe dig med at få et højt medlemstal, så du vel som planen er, kan tjene en masse penge på alle de klik, for det er vel det det hele handler om ikk!! Og måske sælge??

Er du irriteret over folks interesse for seriøse indlæg, som din side jo glimrer ved ikke at indeholde så mange af, hvorfor læser du så min Dagbog ??


Jantelov og smålighed længe leve siger jeg bare!!

R.I.P

P.S.

Jeg syntes det er meget meget kedeligt og ærgerligt at du ikke deler opfattelsen om, at der kan være mange ensartede websider samtidigt. Men vi gider altså ikke alle, høre om fisse og kneppe hele tiden, som din side så smukt fortæller om i næsten samtlige indlæg. Indeholder de ikke kodeordene fra starten, går der kun et øjeblik, så kan man også her finde de uundgåelige ord, fisse og kneppe.




Jeg er ked af mit sidespring venner og læsere af Dagbogen, men jeg kan altså ikke ha sådan en dumhed.

Og jeg undskylder for manglen på billeder ked

Og jeg tror det er bedst at jeg laver noget andet resten af aftenen, blodtrykket er begyndt at sende damp og røg ud af ørene :-O
Hav en god dag.

Med Venlig Hilsen.

Pen.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 11-01-2010 17:09



Antal indlæg:
Tilmeldt: 01.01.70
 Status: Offline

Ja det var da utroligt du er blevet smidt ud derfra, sørgeligt man ikke har ytringsfrihed der til at sige noget.

Men mon ikke det er diktatoren der har gjort det, tror nok Kim han er mere menneskelig.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Abekatten
#3 Udskriv indlæg
Skrevet d. 11-01-2010 19:45

Bruger

Antal indlæg: 162
Tilmeldt: 12.05.09
 Status: Offline

Pensionisten, jeg har kun eet navn på alle de websider jeg kommer, men jeg er dog bekendt med den udbredte trafik med flere "dæknavne", og denne webside er absolut ingen undtagelse.
Jeg har det på samme måde som dig, hvis jeg skulle blive smidt ud af et forum, gider jeg sgu ikke lave et nyt navn for at komme ind. skaal
En mand et ord.
En kvinde, en ordbog.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
islander
#4 Udskriv indlæg
Skrevet d. 11-01-2010 19:47
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 140
Tilmeldt: 21.12.09
 Status: Offline

Hej Pensionist.
Det var noget af en afslutningssalutAngry I min barndoms Flemming bøger var der et forord der sagde " Prøv med kærlighedens stærke arm " - men så blev man jo voksen. Jeg synes, de halvanden linier om at tale pænt er essensen , hvis man selv vil respektes. Og jeg er så TRÆT af at høre om korruption, når talen falder på Thailand, som om det kun er et thailandsk problem. Vor Herre bevares, hvor stupid kan man være ? Nå så fik jeg også lidt luft for noget der har irriteret noget så grusomt.
Mvh
islanderThaiThumbDanmark
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
pensionisten
#5 Udskriv indlæg
Skrevet d. 12-01-2010 01:13
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1146
Tilmeldt: 24.10.09
 Status: Offline

Nu jeg jo har skrevet dagens Dagbog, kunne jeg godt bruge tid på at svare jer og fortsætte diskussionen.

Men jeg håber i forstår, at jeg IKKE vil deltage i debatten omkring min pludselige exit fra dtw??

For så kaster jeg jo også med mudder ikke??, og jeg er blevet alt for gammel til at være i sandkassen!!

Og det ville måske være fornuftigt, hvis jeg begyndte at pakke Grin
Hav en god dag.

Med Venlig Hilsen.

Pen.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Abekatten
#6 Udskriv indlæg
Skrevet d. 12-01-2010 02:03

Bruger

Antal indlæg: 162
Tilmeldt: 12.05.09
 Status: Offline

Så bliver vi her pensionist, men jeg skal ikke undlade at udtrykke min mening om din dagbog idag, den er under lavmålet, og minder mig nærmest om en kendt engelsk druk-vise, som jeg elsker "What shal we do with the drunken sailor".
Vi diskuterer ikke din exit fra DTW, jeg kender ikke grunden, men hvad var der galt med at John (administrator) skrev, "jeg har modtaget en mail", og derefter lagde min artikel ind, om China Town ???
Her på denne webside vil du også finde indlæg skrevet af webmaster med anførsel af "viden fra et medlem", som også er mig.
Jeg har aldrig set ordene fisse eller kneppe på nogensomhelst hjemmeside om Thailand, bortset fra denne nu, og efter min opfattelse, fuldstændig upassende ordbrug.
Kan du have en god dag.
En mand et ord.
En kvinde, en ordbog.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
sank
#7 Udskriv indlæg
Skrevet d. 12-01-2010 12:25
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 1828
Tilmeldt: 05.10.09
 Status: Offline

ked Ja jeg tror vor Ven Pensionisten har haft en dårlig dag ? jeg er jo også på flere thai sider og den på DTW indrømmer jeg at jeg var inde og se på profilen ? og sørme det var vor glade pensionist ? så vor ven bør lige læse en gang til syntes jeg. kat jeg mener godt man kan være tilsluttet flere debat sider uden problemer ? det værste der kan ske at vi kommer til at genfortælle en del ((12(( men pyt og god dag og til pensionisten kør nu forsigtigt og lad høre fra dig nørd
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
jesperfrb
#8 Udskriv indlæg
Skrevet d. 13-01-2010 05:28

Bruger

Antal indlæg: 176
Tilmeldt: 09.06.09
 Status: Offline

Syntes din dagbog er lidt under lavmålet idag, så slem er der ingen der er på DTW!
Men elsker ellers at læse den!
IT IS NICE TO BE IMPORTANT, BUT MORE IMPORTANT TO BE NICE
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
hassel
#9 Udskriv indlæg
Skrevet d. 13-01-2010 11:01
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 276
Tilmeldt: 04.08.09
 Status: Offline

kom igen livet er ikke slut du er måske lidt småsur men husk det er ikke brugerne der har udelukket dig men en amin, tag en kold skaal, giv os nogle flere foto,s og oplevelser fra dit liv hej
husk at leve livet mens du kan, om lidt er kaffen klar Grin
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Dagbogen. Dagbogen 34 30-07-2023 18:10
THAILAND : with Train from Ratchasima trough Bangkok 2010 Billeder/Videoer fra livet i Thailand 1 19-12-2012 05:18
Dagbogen 22.09.2012 Kanchanaburi Dagbogen 52 30-11-2012 06:13
Dagbogen 04.11.2012 U-Thong, Kanchanaburi. Dagbogen 45 11-11-2012 06:22
Dagbogen 27.10.2012 Hell Fire Pass Dagbogen 6 29-10-2012 00:03

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.23 sekunder | 104,885,211 Unikke besøg | jQ Blog