Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Verden på vrangen / Utroligt men sandt
elmet
Skrevet d. 06-02-2019 17:34
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 29
Tilmeldt: 21.07.15
 Status: Offline

Muslimer er vildt begejstrede for en datingside for flerkoneri

Til trods for, at ægteskab mellem en mand og flere kvinder er forbudt, er en engelsk datingsside for flerkoneri eller “det polygame ægteskab” blevet meget populær. Netværket har ikke mindre end 35 000 tilmeldte brugere.

Flerkoneri praktiseres især blandt muslimer, fordi Allah har tilladt en muslimsk mand at tage op til fire koner, hvis han kan behandle dem nogetlunde ens.

Datingsiden hedder SecondWife.com, dens indehaver introducerer den her:Man skulle tro, at myndighederne ville anmelde sådan et forum for opfordring til at bryde loven, men nej, i multikulturelle England tilsidesætter man loven, af hensyn til muslimerne.

Ifølge datingsidens indehaver Azad Chaiwala har han lavet portalen for at fremme “troskab, moral og gammeldags værdier”. (rt.com)

Chaiwala er som muslimer er flest, han sætter Allah lov over det sekulære samfunds retssystem. Han mener derfor ikke, at der er noget forkert i hans datingside. Men han erkender, at der kan være visse problemer med kvinderne i det ulige ægteskab.

http://denkorteav...lerkoneri/
www.thai-dk.dk/uploads/linier.gif
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 11-02-2019 13:04
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 615
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

hvornår reagere de danske politiker på de krasse meldinger ved ikke


Chokerende melding fra NATO-chef: Islamisk Stat spreder sig som kræft blandt flygtninge i Europa

En flodbølge af asylansøgere skyller lige nu ind over Europa fra Mellemøsten og Nordafrika. Den giver enorme problemer.

Men der er et helt særligt og meget farligt træk ved asylstrømmen.

Terrorister og kriminelle skjuler sig i strømmen af asylansøgere. Forklædt som flygtninge kommer mange mennesker, som vil Europa det ondt, ind over grænserne. Og det griber om sig.

“Terrorister og kriminelle spreder sig som kræft blandt flygtningene i Europa.”

Sådan løs den barske besked fra Philip Breedlove, der er Natos øverskommenderende i Europa på et pressemøde tirsdag. Det blev holdt efter en høring i Senatet i USA.

Det er svært at sætte tal på. Men der har været talt om at mindst 1500 muslimske europæere, som er er på vej tilbage til Europa. De er trænede i krig og kan have en planlagt opgave med at udføre terror i Europa. Desuden kan der komme syrere og irakere og andre med det formål at lave terror og andre angreb i Europa.
Breedlove siger, at sikkerhedstjenesterne i forskellige lande har afsløret mange helt konkrete planer om terror.
Breedlove overtog kommandoen i 2013. Han har lige siden talt for en aggressiv befæstning af Europa. Han mener, USA skal gøre mere for at bekæmpe Assad og Islamisk Stat i Syrien. Han ser også en stor langsigtet fare i Ruslands magt og voksende indflydelse i Mellemøsten.

“De flygtninge, som kommer til Europa, skal kontrolleres meget nøje. Det skal undersøges om de kan udnyttes af mennesker, som ønsker at skade os”. Det sagde Breedlove som svar til de mange medlemmer af kommiteen, der ville vide mere om det brændende spørgsmål om asylkrisens følger.

Det er mennesker som truer Vesten – ikke kun landene i Europa men også USA. De lever højt på, at de ikke møder nogen form for modstand.
Samme melding fra Europol og Norge
Det norske udenrigsministerium har netop skrevet noget tilsvarende. Sent mandag aften lækkede et 10 sider langt notat fra ministeriet.

Det beskriver hvordan asylkrisen i løbet af det næste halve år kan løbe Europa over ende og skabe socialt, økonomisk og sikkerhedsmæssigt kollaps i landene. (DKA 1.3)
Den norske sikkerhedschef advarede ligeledes for nylig om terrotruslen i kølvandet på asylkrisen og den hovedsagelige muslimske folkevandringen.

Chefen for Europol sagde for nylig at der kan være op mod 5000 terrorister i Europa.
Allerede i april 2015 lød der samme advarsel fra en anden Nato-chef:

De kommer som desperate flygtninge, men de er beregnende terrorister, som vil ødelægge Europa.

Men ingen beslutningstager lyttede for alvor. De gør de nok heller ikke denne gang. Katastrofen lurer.

http://denkorteav...ra-munden/

http://www.thegua...terrorists
http://www.milita...dlove.html

http://denkorteav...lare-mere/

http://denkorteav...dvandring/
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 11-02-2019 13:05
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 615
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

jeg vil så gerne det hele i skal betale


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
sky
Skrevet d. 13-02-2019 15:05
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 33
Tilmeldt: 20.11.15
 Status: Offline

Stenrige og tørstige: Arabere vil hente kæmpe isbjerge og drikke dem
De er i top ti over verdens rigeste lande, og nu er der planer om at De Forenede Arabiske Emirater, skal have deres egne isbjerge

- Det er nøjagtig den slags idiotiske ideer, der får folk til at tvivle på om mennesker i mellemøsten er seriøse.

- I stedet for at passe bedre på det vand vi har, så finder de på det her latterlige projekt, som aldrig vil komme til art fungere.

Ny begynder krigene om vand
Sådan skriver Johnny R på youtube.com om planen om at hente isbjerge fra Sydpolen til den arabiske golf, nærmere betegnet de forenede Arabiske Emirater. Et isbjerg kan ifølge ide-magerne fra National Advisor Bureau Limited nemlig forsyne 1 million mennesker med drikkevand i fem år. Og så kan isbjerge skabe et mikro-klima, der laver skyer, der kan få det til at regne i ørkenen.
http://ekstrablad...em/6647608

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 17-02-2019 17:03
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 615
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Indonesian ice cream commercial gains worldwide attention

Jakarta - A television commercial of local ice cream Indoeskrim has gained worldwide attention on the internet. The three-minute commercial ranked fifth on YouTube Indonesia’s trending videos list and has been watched by over 800,000 viewers.Entitled “Kisah Legenda Nusantara” (The Legend of Archipelago), the video starts with a feud between two royal siblings over food. One of the guards grabs a walkie-talkie and reports the fight to the Queen, who immediately intervenes.When she fails to stop the fight, she calls her husband using her intricately adorned iPhone for help.
The King, who receives the call aboard a giant computer-generated bird, finds his wife's location using Google Maps. He then stops the children's fight by showing them a cabinet full of ice cream.


http://www.nation...c/30320444

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
egon
Skrevet d. 18-02-2019 20:15
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 163
Tilmeldt: 16.11.09
 Status: Offline

fandt lidt godt på facebookThumb

Jeg foragter ikke muslimer, fordi de er muslimer, men jeg foragter de problemer, som de har taget med fra deres eget land, som de har bragt til Danmark, som ikke er deres land.

Jeg foragter de politiske ledere, som har fået dem til at forlade deres eget land og nation, ved at bilde dem ind at de kan få alt til det land de er kommet til, på bekostning af det lands egnen befolkning.

Jeg foragter ikke deres land, selv om det ikke passer ind i den vestlige verden, men jeg foragter den kendsgerning, at det er os danskere der er tvunget til at betale for dem, hvad deres folk har gjort ved deres eget land.

Jeg foragter den kendsgerning at deres ledere har fejlet i en sådan grad, at deres folk rejser og søger et bedre liv for sig selv, i stedet for at prøve at gøre deres eget land til et bedre sted for alle.

Jeg har ikke brug for jer til at opbygge mit land, for jeg har set, hvilket land i har opbygget, jeg ønsker ikke mit land bygget på den måde, i gør det.

Desuden havde Danmark det bedre inden i kom til mit land, jeg foragter dem ikke som individ, men jeg foragter det som deres tilstedeværelse gør ved mit land.

Jeg foragter ikke deres drømme, men jeg foragter den kendsgerning, at vi danskere skal lide under deres drømme-jageri, og jeg foragter den kendsgerning, at de drage fordel af et velfærdssystem som er opbygget af os danskere for at tage sig af os selv, og ikke af nogen anden nations befolkninger.

Jeg foragter ikke den tanke, at enhver har ret til at have et godt liv, men jeg foragter den kendsgerning, at vi nu er nød til at forringe velfærden for danske ældre, børn, de syge og de underprivilegeret og faktisk hele nationen, fordi horder med magt trænger ind i Europa og vil tage vor velfærd for sig selv.

Derfor mener jeg ikke at Danmark tilhører enhver, jeg mener at Danmark alene tilhører danskerne, da jeg mener at Danmark er det danske folks NATIONALE EJENDOM, og jeg foragter folk der, danske eller ej, prøver at stjæle det fra os.

Ethvert land er ansvarlig for dets eget folk, deres land er ansvarlig for deres. Danmark er ansvarlig for os danskere.

Forfatter Stig Andersen

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 20-02-2019 08:24
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 615
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

De hovne dommere er umulige at gøre tilfredse – men så kommer Laura og slår benen væk under dem alle

Da 13-årige Laura Bretan venter i kulissen sammen med sin mor og far. Om lidt skal hun synge i det store underholdningsshow ‘America’s Got Talent’.

Hun kan følge hvordan dommerne vrager den ene efter den anden. De er svære at stille tilfreds.

Så er det hendes tur. I flade sko og uden make up.

Dommerne ser ud som om de har opgivet hende på forhånd.

Men det ændre sig, så snart Laura begynder at synge. På trods af sin unge alder er nu nemlig operasager med en vidunderlig smuk stemme.

Dommer og publikum sidder med åben mund – og så bryder jublen ud.

Dommerne er overvældet af stærke følelser.

Den nok mest blaserte dommer, Simon Cowell, overgiver sig helt: Jeg har aldrig hørt noget ligende i løbet af alle de år, jeg har lavet dette program.

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
yindee
Skrevet d. 23-02-2019 18:59
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3595
Tilmeldt: 21.02.09
 Status: Offline
Bopæl: Thailand

Thumbwww.thai-dk.dk/uploads/Shariafri zone.jpgThumb
er du sulten se her www.yindee.dk


www.thai-dk.dk/foto1/seafood.jpg
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
bebe
Skrevet d. 24-02-2019 14:39
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 64
Tilmeldt: 11.01.12
 Status: Offline

Vrede over ulovlig skiltekampagne: 4426 km til Syrien
Folketingsmedlem fra DF glæder sig over ulovlige skilte, der viser asylansøgere vejen hjem til Syrien og Irak


http://ekstrablad...en/6052424

www.thai-dk.dk/uploads/ver4.png
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
bebe
Skrevet d. 26-02-2019 10:11
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 64
Tilmeldt: 11.01.12
 Status: Offline

Asylfrivillige får dødstrusler efter at have pillet “Syrien”-skilte ned
To kvinder fra Thisted har modtaget anonyme truende sms'er og krænkende kommentarer, efter de i weekenden fjernede nogle omdiskuterede skilte.


www.thai-dk.dk/uploads/asyl2.jpg

http://www.dr.dk/...skilte-ned
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
Skrevet d. 26-02-2019 11:54
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3490
Tilmeldt: 09.05.09
 Status: Offline

"Dansk Folkepartis næstformand Søren Espersen udtalte i weekenden til TV2, at han fandt skiltene sjove, og at det var "humor i stor stil".

Så bare vent til der er nogen der sætter skilte op med afstanden til Tel Aviv, så går han helt op i limningenGrin
Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
AK81
Skrevet d. 28-02-2019 06:57
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 291
Tilmeldt: 09.11.11
 Status: Offline

Her er verdens (måske) mest bizarre forlystelsespark

Husk at medbringe et håndklæde, hvis du skal forbi en potentielt kommende forlystelsespark i denne varme by

Det er næsten ligesom Tivoli eller BonBon-land, men der er bare én virkelig stor forskel.

I den nye 'spamusement park' i den japanske by Beppu – som især er kendt for sine varme kilder – skal gæsterne sidde i en spa, der udgør vognen i rutsjebanen.

Forlystelsesparken eksisterer endnu ikke, men den kan blive til virkelighed.

Det er byens borgmester, der på de sociale medier har opfordret folk til at like en Youtube-video, og hvis videoen får over én million visninger, så vil han bygge den vilde og usædvanlige park.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
AK81
Skrevet d. 02-03-2019 12:05
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 291
Tilmeldt: 09.11.11
 Status: Offline

Hun er bare helt specielt, der er utroligt hvad menesker er i stand til trods store handicap

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
yindee
Skrevet d. 06-03-2019 17:36
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3595
Tilmeldt: 21.02.09
 Status: Offline
Bopæl: Thailand

så skal vi i skole


er du sulten se her www.yindee.dk


www.thai-dk.dk/foto1/seafood.jpg
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
ATM
Skrevet d. 07-03-2019 11:51
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 144
Tilmeldt: 23.09.10
 Status: Offline

Svenskerne har alle de rigtige meninger om at hjælpe indvandrere – lige indtil Ali dukker op …ølkrus


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
skipper
Skrevet d. 07-03-2019 22:28
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3490
Tilmeldt: 09.05.09
 Status: Offline

Tjae, hvis de spurgte mig om jeg ville have en husvild DFer boende, så ville svaret blive det samme.sarcasm
Anarki eller Kaos.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
nej
Skrevet d. 09-03-2019 12:50
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 197
Tilmeldt: 21.12.12
 Status: Offline

Gravid transmand blev groft chikaneret: Nu har han født en dreng
Wyley Simpson er glad for, at han fortsatte graviditeten


28-årige Wyley Simpson har siden spæd følt sig ubekvem i sin kvindelige krop. De sidste syv år har den amerikanske kvinde gennemgået en omfattende forvandling, hvor hun har fået testosteron tilskud for at opnå sit største ønske.

Hun ville være en mand.

Wyley Simpson, nu tiltalt som 'ham', levede et skønt liv sammen med sin partner Stephen Gaeth.

Men en dag opdagede Wyley Simpson en bule på maven. Han var gravid.

Lægerne havde svært ved at forstå det. De mente ikke, at var det muligt, da han havde fået testosteron tilskud.

I september fødte Wyley Simpson en dreng.

læs mere her https://ekstrabla...ng/7543211


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
nej
Skrevet d. 10-03-2019 05:18
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 197
Tilmeldt: 21.12.12
 Status: Offline

Slår alt: Her er verdens dyreste bil
Bugatti bygger i forvejen dyre biler, men har alligevel overgået sig selv med en ny specialmodel

La Voiture Noire drives frem af en 16-cylindret motor på otte liter, der yder intet mindre end 1500 hestekræfter. Ifølge Autocar er specifikationerne meget lig dem for motoren i Chiron, men det er uklart, om det er den samme, eller om Bugatti har lavet ændringer under hjelmen på specialmodellen.

Sikkert er dog, at udstødningsgas og dertilhørende lyd ledes ud gennem seks afgangsrør bagerst, mens vinden får lov at følge rygfinnen, der løber fra motorhjelmen over taget og til bagenden.

læs mere her https://ekstrabla...il/7546416


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Je suis Charlie
Skrevet d. 13-03-2019 10:24
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 615
Tilmeldt: 14.01.15
 Status: Offline

Six couples were publicly whipped in Indonesia's conservative Aceh province Monday, Mar. 4, for relations outside marriage. The twelve people whipped were arrested late last year during a raid on a hotel in the province's capital Banda Aceh.
Rights groups have slammed public caning as cruel, and Indonesia's President Joko Widodo has called for it to end. But the practice has wide support among Aceh's mostly Muslim population -- around
98 percent of its five million residents practice Islam. Aceh adopted religious law after it was granted special autonomy in 2001, an attempt by the central government to quell a long-running separatist insurgency. (AFP)


The two teens were caught hugging in public. Hundred of spectators watched as they got 17 lashes each for the offence


Similar pairs or Homosexual MT, 23 years and MH 20 years underwent a caning punishment at the grounds of the Syuhada Mosque, Gampong Lamgugop, District of Syiah Kuala, Banda Aceh City, Aceh Province, Indonesia.

Til forsiden  Til toppen  Til bunden
nej
Skrevet d. 19-03-2019 18:52
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 197
Tilmeldt: 21.12.12
 Status: Offline

IS-kriger sigtet for at skyde til måls efter billeder af danskere - nu er han såret og vil gerne hjem til Danmark

En dansk statsborger, der er sigtet for terror, er anholdt i Tyrkiet. Manden har kæmpet forIslamisk Stat og har optrådt på en propagandavideo for gruppen. Det skriver Radio24syv.

Ifølge radiokanalen er der tale om en 26-årig mand, der sammen med tre andre rejste til Syrien for at kæmpe for Islamisk Stat.

- Jeg kan bekræfte, at han er anholdt i Tyrkiet, og at dansk politi er i dialog med de tyrkiske myndigheder, siger vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen fra Københavns Politi tilRadio24syv

Khader: Brug ikke tid og penge på sådan en landsforræder

I modsætning til politiet og den terrorsigtedes familie mener flere politikere på Christiansborg, at Ahmed el-Haj intet har at gøre i Danmark, men tværtimod kan blive hvor han er i sit tyrkirske fængsel.

”Jeg synes ikke, vi skal spilde ressourcer, tid og penge på sådan en landsforræder, som vil udgøre en sikkerhedsfare, hvis han kommer tilbage til Danmark,” siger Naser Khader og fortsætter:

Han skal blive i Tyrkiet. Søge asyl i Tyrkiet. Og så skal vi frakende ham hans danske statsborgerskab. Vi giver statsborgerskab ved lov, og vi kan tage det fra ham igen ved lov.

læs mere her https://www.bt.dk...han-saaret

læs mere her https://denkortea...atsborger/De tomme patronhylstre fløj ud af maskinpistolerne, da den danske statsborger Ahmad el-Haj sammen med tre andre jihadister fra Danmark skød til måls efter fotos af en række kendte danske personligheder og politikere.
Blandt dem tegneren Kurt Westergaard, Anders Fogh Rasmussen og Naser Khader. Videoen, der angiveligt er optaget i Syrien, blev lagt ud på You Tube i august 2013.


Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Her er de 10 bedste flyselskaber i verden Flyselskaber 1 08-04-2019 12:51
Utroligt: Kjole redder piges liv Nyheder på dansk 2 13-02-2019 11:49
For tredje år i træk er Bangkok den mest besøgte by i verden Central Thailand 1 15-10-2018 12:25
Bangkok og København på top 10-liste over madoplevelser i verden Thaimad 1 18-08-2018 20:48
De 5 vildeste landingsbaner i verden Lufthavne 3 03-06-2018 14:46

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2019 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.24 sekunder | 45,558,405 Unikke besøg | jQ Blog