Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Khemdee udtaget til Thailands A-landshold
thai
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 03-12-2023 15:48
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3263
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Khemdee udtaget til Thailands A-landshold

Der har været noget snak om det, men nu er det officielt, at OB's 19-årige forsvarsspiller Jonathan Khemdee er udtaget til Thailands A-landshold, der i december skal spille Suzuki Cup. Suzuki Cup er de sydasiatiske mesterskaber, der afvikles hvert andet år. I år skal turneringen holdes i Singapore, og i den thailandske landsholdstrup er der en OB-spiller med.

Der har længe været snak i krogene, og det er nu også blevet bekræftet af det thailandske fodboldforbund; Jonathan Khemdee kan måske se frem til at få debut på Thailands A-landshold, da han for første gang er blevet udtaget til A-landsholdet.

Det er sket, efter han i oktober leverede nogle stærke præstationer for U23-landsholdet. Her var han med til at spille Thailand videre til de asiatiske U23-mesterskaber, der skal spilles i sommeren 2022, og denne udtagelse er noget, der betyder rigtig meget for Jonathan Khemdee.

- Det er kæmpestort for mig at være udtaget til Thailands A-landshold. Jeg er kun 19 år gammel, så at jeg nu er på A-landsholdet, det betyder rigtig meget for mig og min familie. Da jeg fortalte min mor om det, kunne hun næsten ikke tro det, og hun fældede en lille tåre. Thailand er vores land, og det er der, jeg er født. Så det er rigtig fedt, og jeg glæder mig helt vildt meget, siger Jonathan Khemdee.

Suzuki Cup er blevet afholdt siden 1996, og Thailand er det land, der har vundet turneringen flest gange, da de fem gange har løftet trofæet. Ved den kommende udgave er Khemdee og resten af Thailand i pulje med Myanmar, Filippinerne, Singapore og Østtimor, hvilket er en pulje, hvor Khemdee ser fine muligheder for Thailand.

- Det er en rimelig stor turnering, der kun spilles hver andet år, og det er en turnering, hvor vi fra Thailand har stolte traditioner. Vi har gode muligheder for at præstere godt i turneringen. For to år siden tabte vi i semifinalen mod Malaysia, men jeg tror helt klar på, at vi kan vinde turneringen i år, siger Khemdee.

Suzuki Cup afvikles i Singapore, hvor deres nationalstadion med en kapacitet på 55.000 er blandt de stadions, der skal spilles på. Thailands første kamp er mod Østtimor den 5. december, og hvis Thailand klarer sig godt, så er der fodbold resten af året, da finalen først spilles den 1. januar 2022.

»KILDE_OB
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 03-12-2023 15:49
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3263
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Mesterklub interesseret i dansker

Et gennembrud blev det aldrig til for Jonathan Khemdee i dansk fodbold, der for godt et år siden fik ophævet sin aftale med OB.

Forsvarsspilleren med thailandske rødder og fynboerne kunne ikke finde en fælles retning, og derfor blev stopperen gjort fri på markedet, så han kunne jagte nye muligheder.

Det har ført ham til Thailand, hvor Ratchaburi FC i januar skrev kontrakt med ham. Klubben spiller i den bedste thailandske række, og på det seneste har det været med 21-årige Jonathan Khemdee fra start.

Her har han leveret flere gode præstationer, hvilket har fået større klubber til at bide mærke i hans evner.

»Læs nærmere på: Tipsbladet
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
#3 Udskriv indlæg
Skrevet d. 18-12-2023 16:21
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3263
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Tredobler sin løn

Jonathan Khemdee har været inde i en rivende udvikling efter afskeden med OB sidste sommer. Her fik han ophævet sin aftale og få måneder senere skrev han så under på en kontrakt med thailandske Ratchaburi FC.

Her har stopperen været gennem en rivende udvikling, hvor han har været fast mand i klubbens seneste ni kampe. Nu bliver han så ifølge Tipsbladets oplysninger belønnet for sit hårde arbejde med en kontraktforlængelse.

To år ekstra får han på kontrakten, så han veksler udgangen i 2026 med et udløb i 2028. Med forlængelsen følger også en tredobling af forsvarsspillerens løn, som vi forstår det.


»Læs nærmere på: Tipsbladet
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
#4 Udskriv indlæg
Skrevet d. 28-06-2024 09:59
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3263
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline


Millionbud på dansk-thailandske Jonathan Khemdee

Ifølge Tipsbladets oplysninger er Ratchaburi FC blevet enige med BG Pathum United, der er en af de helt store klubber i Thailand, om en transfer af Jonathan Khemdee denne sommer.

Dermed mangler spiller og klub blot at blive enige om de personlige detaljer, og det er måske nemmere sagt end gjort. Ifølge Tipsbladets kilder har Jonathan Khemdee afvist det første kontraktudspil fra BG Pathum United, men der er stadig fuld gang i forhandlingerne.

Skulle transferen falde på plads, er det ikke en lille transfer, der er tale om.


»Læs nærmere på: Tipsbladet
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
thai
#5 Udskriv indlæg
Skrevet d. 03-07-2024 08:38
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3263
Tilmeldt: 03.07.09
 Status: Offline

Dansker bekræfter: De er enige

Ratchaburi FC er enig med BG United om en stor transfer af den dansk-thailandske forsvarsspiller. Det bekræftes af hovedpersonen selv.

- Min klub og den anden klub er blevet enige om en aftale, så det hele er næsten på plads nu. Men vi forhandler stadig personlige vilkår i en kontrakt med klubben fra Bangkok. Der er stadig et lille stykke vej, siger han og tilføjer om sin karriereplaner:

- Jeg vil selvfølgelig gerne nå så langt som muligt, og jeg håber at kunne skifte til en større klub i Thailand og derefter tage skridtet til Japan eller Korea. Det vil være en god start. Så kan jeg tænke på Europa senere. Hvis man spiller i Japan, er det nemmere at komme til Europa derfra.

Vejen til, at han nu står og nyder kæmpe succes i Thailand, har dog ikke været uden bump på vejen.

- I starten da jeg skulle skifte fra Danmark til Thailand, var det lidt hårdt. Jeg skulle forlade de trygge rammer i Danmark, hvor jeg havde min mor, min familie og mine venner.

- Så flyttede jeg til Thailand og skulle pludselig bo alene og sådan. Det var meget hårdt i starten.

Læs nærmere på: Tipsbladet.dk https://www.tipsb...lionskifte
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Særegen art af spøgelseshajer opdaget ud for Thailands kyster Nyheder på dansk 2 29-03-2024 11:16
Thailands New Year Celebrations Hele Thailand 4 01-01-2024 08:58
Paetongtarn er favorit til at blive Thailands nye premierminister Nyheder på dansk 4 10-05-2023 14:47
Thailands parlament opløses – valg venter i maj Nyheder på dansk 1 21-03-2023 07:50
Thailands flåde eftersøger 33 marinesoldater efter skibsforlis Nyheder på dansk 4 22-12-2022 16:30

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.20 sekunder | 108,871,246 Unikke besøg | jQ Blog