Debatemne: Thai-Dk Din debat side :: Tvangsindlagt på et hospital i Thailand

Oprettet af ATM d. 02-03-2024 12:19
#4

Je suis Charlie skrev:
Tvangsindlagt på et hospital i Thailand

Henrik Qvortrup og hans kæreste, Nanna, er netop blevet hentet i ambulance med fuld udrykning for at blive tvangsindlagt på et hospital i Thailand.

En ellers så eksotisk juleferie er endt som et sandt mareridt for Ekstra Bladets ansvarshavende chefredaktør, Henrik Qvortrup.

Onsdag aften dansk tid fik han nemlig beskeden om, at han og kæresten Nanna skulle tvangsindlægges på et hospital i Thailand, efter at Qvortrup var testet positiv for coronavirus ved ankomst til landet.

Torsdag morgen dansk tid er Qvortrup og kæresten derfor blevet hentet i ambulance med fuld udrykning for at blive kørt til hospitalet, hvor de skal være i isolation sammen på en hospitalsstue de næste ti dage.

- Vi er på vej til hospitalet i en ambulance med fuld udrykning. Det virker fuldstændig vanvittigt. De andre bilister bliver skrækslagne, når vi kommer blæsende med udrykning, og de flyver ind til siden, siger Qvortrup fra ambulancen.

Ifølge Henrik Qvortrup er det tilsyneladende frygten for den nye coronavariant, omikron, som er i vækst i Danmark, der får de thailandske myndigheder til at fare i flint.

- Ambulancepersonalet har jo rumdragter på, og det virker, som om de er bange for mig.

Læs og se nærmere her på Ekstra Bladet:

»Hentet med ambulance med fuld udrykning

»Tvangsindlagt: - Jeg er rasende


»Smittet med corona: Indespærret i ThailandLagde pres på ambassade

Daværende chefredaktør på Ekstra Bladet Henrik Qvortrup forsøgte at komme hurtigere ud af sin corona-isolation under en ferie til Thailand, blandt andet ved hjælp af et interview, han gav til Ekstra Bladet.

Det viser en aktindsigt i korrespondancen mellem Qvortrup og Udenrigsministeriet.

Frihedsbrevet kan nemlig nu gennem en aktindsigt i korrespondancen mellem chefredaktøren og Udenrigsministeriet beskrive, hvordan chefredaktøren gjorde, for at komme hurtigere ud af sin corona-isolation, blandt andet ved at give et interview til sin egen avis.

Læs nærmere her:

»Frihedsbrevet.dk

»Ekstra Bladet

Redigeret af ATM d. 02-03-2024 12:27