BLØDE LØG – SÅ LET ER DET@SKIPPER
|
Thaihans |
Skrevet d. 11-01-2019 07:30
|
Bruger
Antal indlæg: 515
Tilmeldt: 11.09.09
Status:
Offline
|
Bløde løg - Så let er det
4 store zittauerløg almindeligt hvide løg
50 g smør
2-3 spsk akaciehonning
Lidt salt
Evt. lidt olie hvis din pande ikke har slip-let.
1. Start med at pille alle dine løg. Jeg skærer enderne af og piller dem.
2. Skær semi-tykke skiver af løget på 6-8 mm og saml alle dine løgskiver i en skål.
3. Varm en stor pande op og hæld dine løg på den. Har din pande ikke slip-let, ville jeg hælde en spsk neutral olie på panden
4. Lad løgene stege ved middel varme (3/6) til de begynder at bliver lidt bløde og får en brun farve i Kanten (tager ca. 15-20 minutter).
5. Tilsæt en god klat smør, jeg bruger ca. 50 gram til 4 løg, og lad løgene stege sammen med smørret i 5 minutters tid.
6. Hæld et par spiseskefuld akaciehonning på løgene, og lad dem stege i et par minutter, så de karamelliserer yderligere sammen med akaciehonningen.
7. Smag til med lidt salt og servér til det du har lyst til.
|
|
|
|
|
harry eker |
Skrevet d. 11-01-2019 08:40
|
Bruger
Antal indlæg: 139
Tilmeldt: 07.02.17
Status:
Offline
|
Skide godt gået Thaihans . Så kan ham Skipper lærer det kan han |
|
|
|
skipper |
Skrevet d. 11-01-2019 09:05
|
Bruger
Antal indlæg: 3857
Tilmeldt: 08.05.09
Status:
Offline
|
Tak Thaihans
Jeg slettede mit indlæg fordi jeg fik en fornemmelse af at det måske var lidt fjollet at jeg ikke engang kan stege løg
Som jeg skrev er der mange måder at stege dem på, som vi kan se så er der to rimeligt forskellige her.
Jeg tror jeg vil prøve den med Rema100-kokken, den ser lækker ud.
Nu er jeg af den luskede type der mener madlavning bliver sjovere hvis man drikker hjemmebrygget øl imens, og det kan man godt blive lidt bæløjet af, skal jeg huske at sige, så det vil jeg forsøge at undgå i fremtiden
Anarki eller Kaos. |
|
|
|
yindee |
Skrevet d. 11-01-2019 11:28
|
Bruger
Antal indlæg: 3629
Tilmeldt: 20.02.09
Status:
Offline
|
det er nemlig helt rigtig skipper øl og mad lavning hører sammen, på min første damper som koksmat fik jeg det lært af kokken, som sagde smut lige ud og hent to kolde øl, han drak dem begge to selv
se det var det første jeg lærte, vil du ha en øl med så hent altid tre kolde
så når du har lært at lave bløde løg kan du forsætte med næste ret
|
|
|
|
IT |
Skrevet d. 12-01-2019 06:31
|
Bruger
Antal indlæg: 1773
Tilmeldt: 11.09.09
Status:
Offline
|
kom igang skipper der er mange bløde løg der venter forude
Isan is the poorest region of Thailand: in 2002 average wages were the ... Isan (Isan/Thai: อีสาน; also written as Isaan, Isarn, Issan, ... |
|
|
|
skipper |
Skrevet d. 12-01-2019 07:21
|
Bruger
Antal indlæg: 3857
Tilmeldt: 08.05.09
Status:
Offline
|
Hvad er det dog jeg har rodet mig ind i her
Nu det her med de bløde, så er det faktisk konen der har vist mig hvordan det går til, hun påstår hårdnakket at hun har lært det af kokken på Mermaids Rest. i Soi 8 engang i det forrige århundrede.
Når jeg ser resultatet så er jeg lidt i tvivl om hvem af dem der havde drukket flest bajere den dag.
Nå men der er da noget at gå i gang med her, hakkebøfferne er afviklet,
og løgene blev faktisk ganske gode, nu kommer så en af mine favoritter
mørbradbøf, som jeg skal lave i aften.
Og eftersom yindee har bakket mig op så har jeg stillet øller på køl, tak yindee
Anarki eller Kaos. |
|
|