Oprettet af Thaihans d. 05-06-2022 15:14
#4
Krapao Moo is Thailand's best known "fast food" dish. It's made out of minced pork with tons of basil, and is typically spicy from Thai Chili peppers.
However, at Kaphrao Ta Pae, they use all together 6 types of chilis, including Carolina Reaper, which is the hottest chili in the world.
Kraphao Ta Pae Restaurant:
Redigeret af Thaihans d. 05-06-2022 15:15
Oprettet af Thaihans d. 14-06-2022 14:23
#5
Mangel på chilier: Sriracha standser salget
Alvorlige tørkeforhold i det vestlige USA har forårsaget mangel på chilipeber. En ingrediens, der bruges i Sriracha – og som tydeligvis er helt uundværlig i varen.
Producenten bag chilisaucen, Huy Fong Foods, har nemlig oplyst, at de suspenderer salget hen over sommeren netop på grund af mangel på chilipeber.
»Vi forstår, at dette kan give problemer. Men i løbet af denne tid vil vi ikke acceptere nogen nye ordrer, der skal afgives før september, da vi ikke vil have nok lager til at opfylde din ordre,« skriver virksomheden i en pressemeddelelse.
Heri beskriver Huy Fong Foods pebermanglen som »alvorlig« og relateret til klimaet.
Virksomheden henter sine peberfrugter fra forskellige gårde i Californien, New Mexico og Mexico og påstår, at vejrforholdene påvirker kvaliteten af r03;r03;peberfrugterne og forværrer manglen på chilipeber.
Sriracha bliver lavet i USA, men der findes en ganske udemærket thailandsk version som hedder Sriraja Panich og den sælges og bliver fortsat produceret.
Læs nærmere på:»BT
Be Yourself Be Original by Sriraja Panich