Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
Advarsel mod at rejse til Thailand
peter greersen
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 05-02-2022 08:59
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 87
Tilmeldt: 14.10.18
 Status: Offline

Rejsende til Thailand, hvis PCR-test giver positive resultater, har en meget høj risiko for at blive fanget af et net af regler, som ingen advarede dem om før deres afrejse.

De SHA+ og ASQ hoteller, hvor de rejsende skal bo, skal alle have kontrakter med et specifikt hospital, normalt et privathospital. Hvis en rejsende, der bor på deres hotel, bliver testet positiv, har gæsten intet andet valg end at blive indlagt på det pågældende hospital i 7-10 dage for egen regning – normalt omkring 10.000 THB pr. dag. I de fleste tilfælde bliver turister bedt om at betale dette beløb på forhånd og selv koordinere forsikringskrav senere - med risiko for ikke at blive kompenseret for deres hospitalsudgifter.

At dele hotelværelse i tæt kontakt med en COVID-patient udsætter dig også for 7-10 dages karantæne som en tæt kontaktperson med høj risiko. Dette er normalt ikke inkluderet i forsikringsdækningen, så det vil være helt for din egen regning.

PCR-testene udføres af hospitalet, som har eneretten til at modtage alle patienterne fra det hotel, de bor på. Du skal lave to PCR-tests den første dag og den femte dag af din rejse, og myndighederne foretrækker, at du tester begge gange på det samme hotel.

Nogle rejsende stiller spørgsmålstegn ved, om PCR-testene følger samme procedurer som i deres hjemlande, da mange finder det positive resultat, når de ankommer til Thailand, da de netop testede negativt for 48 timer siden før flyafgang.

Alle rejsende mener, at de er tilstrækkeligt forsikret, fordi da de ansøgte om Thailand Pass, blev deres sygeforsikring godkendt. Men når den rejsende ankommer hertil, viser det sig nogle gange, at selvom den thailandske ambassade eller konsulat havde accepteret deres forsikring, er de alligevel ikke dækket på grund af det med småt i forsikringspolicen. Nogle gange dækker forsikringen kun, hvis patienten har symptomer eller er indlagt på et hospital, ikke et 'hospital'. De thailandske hospitaler vil holde patienten i karantæne uanset symptomer og i de maksimale dage, de kan opkræve betaling for, alt udelukkende afhængigt af udtalelsen fra lægeteamet på det anviste hospital, dit hotel er tilknyttet.

I andre situationer har det vist sig, at forsikringen kun dækker, hvis patienten er indlagt på et offentligt sygehus. Men patienten har ikke ret til at nægte at blive indlagt på det private hospital eller hospitalsanlæg, som har fået en eksklusiv kontrakt med deres hotel. Også i dette tilfælde skal den rejsende selv betale beløbet på omkring 100.000 THB.

En bosiddende dansker i Bangkok, som har været en del af et netværk for at komme disse uheldige rejsende, der var fanget i dette net af regler til undsætning, siger til ScandAsia, at hun ærligt talt er kommet til den sørgelige konklusion, at det sikreste at gøre ikke er. at flyve til Thailand på et Thailand Pass, indtil denne hotel-hospital-alliance er brudt, eller de forsikringer, som ambassaderne accepterer, følger standarder, der er i overensstemmelse med disse hotel-hospital-kontrakter.

I et stykke tid var hun og hendes netværk i stand til at trække patienter med bopæl i Thailand ud af hospitalernes greb "der kun følger reglerne" og overføre dem til selvisolering i deres hjem eller til offentlige hospitaler, men dette smuthul blev for nylig lukket. .

Der er så mange specielle situationer, og at beskrive dem alle er ikke muligt her, siger hun. Men hun vil tilføje et nyttigt råd:

Hvis du har haft Covid inden for de sidste 2-3 måneder før din ankomst til Thailand, skal du huske at medbringe PCR-bevis og gerne en helbredsbevis, der angiver din Covid-historie i detaljer med en læges underskrift. Denne dokumentation kan hjælpe dig til ikke at blive endnu et uretfærdigt offer for lægebehandlingsprotokollen. Hvis du viser dette bevis og insisterer på, at dit positive resultat højst sandsynligt skyldes, at testen opfanger døde celler fra din tidligere infektion, kan du muligvis undgå at blive tilbageholdt.


Kilde:
https://scandasia...thailand/?
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
JohnJ
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 05-02-2022 17:25
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 53
Tilmeldt: 22.01.22
 Status: Offline

Ja, thai gooks altid klar til at lave en ekstra skilling, skide være med ry og omdømme, det er kun nu, idag der tæller, og hvad vi kan klemme ud af den dumme farang..

Som en sidebemærkning: Den test er værdiløs, dur ikke, du kan teste en grapefruit og den kan ha´Covid, total scam..

Endnu en sidebemærkning: Jeg er klar anti-vax, fuldstændig absurd hvad h..... folk har fundet sig i nu snart 2 år, hvad sker der i verden?

Sidste sidebemærkning: De vil ha´udryddet 90% af menneskeheden, og kalder det The Great Reset, Google hvis I vil vide mere..Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Thailand’s ‘Little Russia Fri debat: Phuket 6 26-05-2024 10:48
Smag på Thailand Hele Thailand 110 25-05-2024 15:46
Thailand, old Bangkok 60 years ago Central Thailand 4 20-05-2024 12:54
Før du rejser på ferie til Thailand se med her Hele Thailand 11 20-05-2024 12:36
Thailand Postcard Billeder fra Thailand 32 18-05-2024 11:34

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.14 sekunder | 101,256,790 Unikke besøg | jQ Blog