Opskrifts detaljer
|
Navn |
Remoulade |
Beskrivelse |
Lær hvordan du hurtigt rører en hjemmelavet remoulade til påskebordets fiskefileter |
Nøgleord |
Alle Tiders til en hotdog |
Tilføjet af |
Thaihans |
Kategorinavn |
Diverse |
Opskriften er læst: |
3701 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
2 spsk. |
mayonnaise |
1 spsk. |
flødeskum |
1 spsk. |
syltet agurk |
1/3 spsk. |
finthakket kapers |
1 spsk. |
finthakket løg |
1 tsk. |
sennep |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Pisk fløden til flødeskum. |
2 |
Bland syltet agurk, kapers og løg sammen med mayonnaise i en skål. |
3 |
Vend flødeskummet forsigtigt i, og remuladen er klar. |
4 |
Du kan eventuelt udskifte syltet agurk med cornichon, der er mere syrlig. Du kan også vælge den type kapers, du bedst kan lide, og putte i. |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Fantastisk! |
|
0% |
[Ingen stemmer] |
Rigtigt godt |
|
100% |
[1 Stemme] |
Godt |
|
0% |
[Ingen stemmer] |
Gennemsnitlig |
|
0% |
[Ingen stemmer] |
Dårligt |
|
0% |
[Ingen stemmer] |
Kommentarer
#1 |
d. 08/04/2013 11:26:50
#2 |
d. 10/04/2013 14:59:19
#3 |
d. 28/04/2013 14:52:01
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|
Syltede agurker...
Hvor køber man dem i Thailand.?
Er det de dyre sure tyske hele agurker i glas, du tænker på.?