Opskrifts detaljer
|
Navn |
Thai-Kokos-is |
Beskrivelse |
|
Nøgleord |
isdessert |
Tilføjet af |
Thaihans |
Kategorinavn |
Lækkerier |
Opskriften er læst: |
4363 gange |
|
Opskrifts ingredienser
Antal |
Ingrediens |
5 dl. |
kokosmælk |
125 g. |
sukker |
0.25 tsk. |
salt |
1 tsk. |
gelatinepulver |
2.5 dl. |
piskefløde |
2 |
letpisket æggehvide |
Opskrifts procedure
Trin nr. |
Gøre hvad |
1 |
Kom kokosmælk, sukker og salt i en gryde. Drys gelatinepulveret ud over mælken og rør. Kog langsomt op under omrøring, til sukker og gelatinepulver er opløst. |
2 |
Når cremen begynder at koge, tages den øjeblikkeligt af blusset og stilles til afkøling. |
3 |
Rør piskefløde og den letpiskede æggehvide i cremen. Hæld cremen i en kageform og frys den. |
4 |
Når cremen er næsten stivfrossen, kommes den i store klumper i foodprocessoren, hvor den køres til en lind masse (en røremaskine eller elpisker kan også bruges). |
5 |
Kom iscremen over i en plastikboks og frys den igen, til den skal serveres. |
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.
Log ind eller meld dig til.
Ingen vurderinger endnu.
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
|