Opskrifts detaljer

Navn BRESSEKYLLING MED FLØDESAUCE
Beskrivelse
Nøgleord dansk
Tilføjet af Thaihans
Kategorinavn Fjerkræ
Opskriften er læst: 4266 gange

Opskrifts ingredienser

Antal Ingrediens
1
bressekylling
3
skalotteløg
1
hvidløg
1
gulerod
50 g
ventreche
Smør
til stegning
½
bundt timian
2 dl
hvidvin
4 dl
hønsefond
2 dl
fløde
lidt
Citronsaft
lidt
Madeira
lidt
Salt
Brunet
smør

Opskrifts procedure

Trin nr. Gøre hvad
1 Skær lår, vinger og ryg fra på kyllingen. Pil og hak skalotteløg og hvidløg. Skræl og skyl guleroden, og hak den lidt. Hak rygkød, vinger og ventreche op og steg i lidt smør i en gryde til flot gyldent. Tilsæt skalotteløg, hvidløg og gulerod og steg videre, til løgene begynder at blive karamelliseret.
2 Skyl og slyng timian, tilsæt det sammen med hvidvin, og lad vinen reducere til det halve, hvorefter hønsefonden tilsættes. Reducér nuatter til det halve eller til ønsket smag og konsistens. Tilsæt så fløden, kog hurtigt op og sigt så. Smag saucen tilmed citronsaft, madeira og salt.
3 Pensl kyllingen med brunet smør og drys med salt. Tilbered herefter i ovnen i godt og vel 18 minutter ved 180 grader. Tag ud og lad hvile– lige inden servering kan den få 2-3 minutter ekstra.
4 Skær ud i 4 stykker og anret medflødesaucen, dampede asparges og smørristede morkler.
5 TIP: Kyllingen kan fyldes med krydderurter, hvis man lyster. Ventreche kanerstattes af god bacon. Salt evt. kyllingelårene, og confitér dem til brug ved anden lejlighed.
6 Dampede asparges: 12 asparges 25 g smør 1 dl vand Salt
7 Skyl aspargesene, og skræl dem fra lige under hovedet og ned, hvorefter bunden fjernes. De tilberedes i en sauteuse i smør, vand og lidt salt. Det er vigtigt, at de tilberedes ved højvarme, da vandet ellers ikke vil nå at fordampe, inden de er færdige, og dermed opnås en flot glasering ikke.
8 Smørristede morkler: 100 g friske morkler 25 g smør Salt Maderia
9 Rens morklerne omhyggeligt i vand, indtil vandet er rent – gør det i en skål, så man kan følge med i, om der ikke mere er jord på bunden af skålen. Slyng dem nænsomt fri for vand i en salatslynge, og lad dem tørre lidt på et klæde. Rist morklerne på en pande med smør ved lav varme – morkler egner sig ikke til at blive stegt hårdt. Når de er næsten møre, smages de tilmed salt og flamberes i lidt madeira.

Tilbage til oversigten · Print opskriften uden kommentarer · Print opskriften med kommentarer · Tilbage

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Log ind eller meld dig til.

Ingen vurderinger endnu.

Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Velkommen til ThaiDK

Siden for dem med interesse i Thailand
For at kunne skrive og deltage i debatten og chatten er du nødt til at være registreret bruger på siden
At blive registreret bruger er gratis Du kan melde dig til ved at klikke HER

Til minde om dem vi har mistet

 Tænd et lys 42 lyser nu
 Seneste fra: up2you

Besøgende

Gæster online: 5
Ingen brugere online

Antal brugere: 654
0
Nyeste bruger:  Birgitte
 118452255 besøg
21494 besøg pr. dag
Siden dannet på: 0.09 sekunder

Madopskrifter

Nyeste opskrifter
Hindbærtærte 11395
GAMMELDAGS ÆBLEKAGE 12197
FROMAGE 12396
surdej 15230
Kylling i Coca-Cola 12522
Populære opskrifter
STEGTE RIS MED ANANAS 28038
Pandekager med fyld. 27710
Penang curry 27412
Hjemmebagt rugbrød 26151
"HVIDLØGSREJER" 23207
Opskriftssøgning
Tilføj/Find en opskrift
Info om opskrifter
Tilføjede opskrifter: 62
Opskrifts-kategorier: 11
Læst antal gange: 412356

Gode Links

Bank foreign currency exchange rates
Immigration Bureau (visa)
Thai to english
Bangkok Post
Danmark Royal Thai Embassy
sas
Wat Pa Dragør
Pantip
Her tryller vi lange links korte.
Thai Air dk
Tradukka Translate
Lær thailandsk tale og skrift.
sven-hansen
God Thai food
C&C Travel

Log ind

Brugernavn

Kodeord



Er du endnu ikke tilmeldt bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Replikboks

Du er nødt til at logge på for at skrive en replik.

30-12-2024 12:28
28-12-2024 16:37
Ja det er godt med dig din båtnakke, der er nok ikke nogen der hopper på din limpind mere Grin
nej
28-12-2024 15:59
nej
23-12-2024 05:25
19-12-2024 09:04
14-12-2024 18:05
Ja det tror da fanden de forsvandt, jeg havde da også taget benene på nakken Shock
nej
13-12-2024 16:59
13-12-2024 01:11
Der er snart ikke andet end ballade, kobraer i motorrummet, russere i Ukraine, og syrere overalt, hvad skal det ende med, nu det her med kobraer, hvad er en kobra for noget og hvad laver den i en Toyta ?
nej
09-12-2024 16:46
09-12-2024 11:10
Øv det er snart Jul ked
nej
05-12-2024 08:52
01-12-2024 11:14
27-11-2024 19:37
surrenderkeep left anti is back on the road again mortor
FCK
18-11-2024 16:36
Mange Skipper rigtig mange ølkrus skaal ølkrus
14-11-2024 22:46
Hvad bliver det hvis man regner det om til bajere godag

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2025 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.26 sekunder | 118,452,255 Unikke besøg | jQ Blog